TRAINING

Soms is het prettig om medewerkers te laten trainen op een specifiek gebied van de btw. Daarmee krijgen zij de bagage om vergelijkbare vraagstukken intern op te lossen of in ieder geval grotendeels voor te bereiden zonder dat u voor ieder afzonderlijk vraagstuk een adviseur dient in te schakelen. Daarnaast blijkt dat vanuit risicomanagement het goed is als één of meerdere medewerkers in ieder geval kunnen signaleren dat mogelijk een risico kan spelen.

Ik geef al jaren met heel veel plezier trainingen en les. Bij een van de Big 4 kantoren heb ik jaren als cursusleider opgetreden en ben daarbij uit een poule van 60 ervaren docenten uit de praktijk door mijn cursisten zelfs gekozen tot beste docent met een score van ruim 9,5! Naast deze 2-daagse cursussen voor klanten en voor Fenex-leden heb ik veel in-house trainingen op maat verzorgd, lesgegeven aan Avans Hogeschool, trainingen verzorgd voor de Kamer van Koophandel en samenwerkingen van kleinere accountants- en advieskantoren en als gastdocent op de Universiteit Maastricht opgetreden.

 

Welke trainingen geef ik?

Ik geef enkele trainingen per jaar. Daarbij werk ik voor zowel de open markt als vraag-gestuurd.

Om geen groot beslag te leggen op de capaciteit van afdelingen binnen uw organisatie, geef ik 4 uur durende gerichte trainingen per branche en/of per functieniveau. De trainingen worden altijd gegeven in een kleinere setting van maximaal 12-15 cursisten waardoor ruimte voor vragen en actieve deelname gegarandeerd wordt.  De prijs van een training is EUR 395, exclusief btw per deelnemer.

 

Denk aan btw-trainingen op het gebied van:

  • gemeenten
  • woningcorporaties
  • zorginstellingen
  • vastgoed
  • internationale handel

 

Uiteraard kunnen wij trainingen of cursussen of trainingen op maat aanbieden.

 

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van wanneer ik welke training / cursus geef? Stuur dan een mail naar bart@ploumbtwadvies.nl of vul onderstaand contactformulier in om u aan te melden voor de mailinglijst van welke trainingen / cursussen ik geef.